Gardesso koelkast op de boot

Op een boot of sloep wil je genieten van luxe, gemak en rust. De Gardesso boat cooler helpt jou bij het verwezenlijken van deze wensen. 

Gardesso staat voor luxe, kwaliteit en duurzaamheid. Wij kunnen de koelkast voor uw boot dan ook volledig aanpassen naar uw wensen. 

Onze Gardesso Coolers worden gemaakt van flexi-teak. Het voordeel van flexi-teak is dat de koelkast niet zal vervagen, uitdrogen, splijten of barsten. Bovendien vergt het minimale onderhoud!

Wist je dat je online jouw Gardesso Boat Cooler kan samenstellen?

Duurzaam & exclusief

Persoonlijk kennen wij niemand die niet van luxe houdt. Zeker wanneer je er een dagje lekker tussen uit bent, mag je jezelf wel eens goed verwennen. De Gardesso Cooler is een exclusieve koelkast geschikt voor elke boot of sloep.

Al onze boat coolers worden enkel ontwikkeld door middel van duurzame materialen. Zo maken we gebruiken van Red Cedar en Douglas hout, wat zorgt voor een exclusieve uitstraling!

Praktische koelkast voor op de boot

Gardesso begrijpt dat niet elke sloep altijd beschikt over netstroom. Dat is voor de Gardesso Boat Cooler echter geen probleem.

Er is namelijk niet alleen over het design nagedacht. Vanuit praktische overweegredenen is er ook gekeken naar manieren om de koelkast maximaal te isoleren.

Zo blijven drankjes bijvoorbeeld zonder stroom 4 tot 5 uur koud.

Bovendien is de koelkast eenvoudig te verplaatsen door middel van de handvaten aan de zijkant van de koelkast.

Wist u dat wij ook luxe koelkasten voor in de tuin hebben?

Klaar om te genieten van een luxe koelkast op jouw boot?

Ik denk dat we genoeg hebben gezegd over onze koelkast voor op de boot. Zullen de we samen naar de mogelijkheden bekijken?

Heb jij nog niet genoeg informatie gekregen op deze pagina en zit je nog met een brandende vraag?

Schroom niet om contact op te nemen!

BOAT COOLER SAMENSTELLEN CONTACT OPNEMEN