Gardesso koelkast in uw tuin

Gardesso weet dat de tuin in Nederland steeds meer een verlengstuk van de woonkamer wordt, een luxe inrichting met BBQ’s en loungebanken.

Om de tuin nou écht compleet te maken heeft Gardesso Garden Coolers een koeling ontwikkeld die compleet opgaat in het design van de tuin.

Gardesso staat ervoor om de tuinen en patio’s in Nederland compleet te maken.

Maak buitenleven compleet

Het is een trend dat het buitenleven steeds luxer wordt. De tuin wordt meer en meer een verlengstuk van de woonkamer. Mensen willen luxe en comfort, ook in de tuin.

De Gardesso garden cooler sluit naadloos aan bij deze trend. Niet meer naar de koelkast lopen voor een koud drankje, maar ook het vlees voor de BBQ houdt u smakelijk en koel.

Nooit meer lopen voor koude drankjes

De cooler heeft de mogelijkheid om zich te koelen tot maximaal 2 graden, zo blijven de drankjes en hapjes lekker koel. Wij kunnen de koelkast precies aanpassen naar uw wensen, hierdoor kunnen wij u het maximale genot aanbieden.

De cooler beschikt ook nog eens over vier zwenkwieltjes zodat u het snel naar de juiste plek kunt verplaatsen.

Wanneer decooler goed gekoeld is, blijft de Qooler zonder stroom nog 4 tot 5 uur koud! Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om persoonlijke voorkeuren aan te passen op de Qooler, niks is ons te gek!

Klaar om te genieten van een luxe koelkast in uw tuin?

Ik denk dat we genoeg hebben gezegd over onze koelkast voor in de tuin. Zullen we samen naar de mogelijkheden bekijken?

Heeft u nog niet genoeg informatie gekregen op deze pagina en zit u nog met een brandende vraag?

Schroom niet om contact op te nemen!

GARDEN COOLER SAMENSTELLEN CONTACT OPNEMEN